Hyvinkään kaupunki. Lähetä ilmainen nettikortti ja terveiset Hyvinkäältä.
Etusivu »
Ohjeet »  Palaute »


Aiheet:

Hyvinkään kesä ja syksy »
Hyvinkään talvi ja kevät »


www.hyvinkaa.fi »

Käyttöohje

1. Nettikortin valinta

Voit selata kortteja aiheiden mukaisesti valitsemalla kortinaiheen vasemman reunan aihelistalta. Suosituimmat kortit on listattu palvelun etusivulla. Valitse haluamasi kortti klikkaamalla kuvaketta, jonka jälkeen voit valita lähetystavan.


2. Nettikortin lähettäminen

Voit lähettää kortin sähköpostitse tai aikajanalle Facebookiin. Kirjoita Viesti-kenttään tervehdyksesi ja Lähettäjän nimi -kenttään oma nimesi. Jos lähetät kortin sähköpostitse, kirjoita vastaanottajan sähköpostiosoite ja nimi niille varattuihin kenttiin.

Lähettäminen Facebookin aikajanalle

Jos lähetät kortin Facebookin kautta, sinun tulee kirjautua Facebook-palveluun omalla tunnuksellasi. Kirjautumisen jälkeen sinun tulee määritellä kuinka haluat jakaa kortin. Voit jakaa kortin omalla aikajanallasi tai kaverisi aikajanalla.

 3. Nettikortin vastaanottaminen

Sähköpostilähetyksessä vastaanottaja saa sähköpostiinsa ilmoituksen kortista. Viestissä on linkki, jota klikkaamalla vastaanottaja voi lukea kortin. Jos kortti on lähetetty Facebook -aikajanalle, vastaanottajan tulee klikata jaettua linkkiä lukeakseen kortin.
 
Tietoa sivustosta

Palvelua ylläpitää Hyvinkään kaupunki. Palvelun ylläpitäjät eivät vastaa palvelun (esim. virheelliset tiedot) tai sen keskeytymisen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista, kustannuksista tai haitoista. Ylläpitäjät eivät tarkista käyttäjien lähettämän aineiston sisältöä eivätkä ole siitä vastuussa. Ylläpitäjät voivat harkintansa mukaan milloin tahansa poistaa käyttäjien lähettämän aineiston sivuiltaan.

Hyvinkään kaupungilla on oikeus vapaasti muuttaa sivuston sisältöä tai käyttöehtoja, lakkauttaa sivusto tai keskeyttää sivustopalvelun tarjoaminen esimerkiksi huolto- ja päivitystoimenpiteiden ajaksi.

Kosila Digimedia